The Knowledge uitzendbureau wordt Logistique

Tilburg, 30 maart 2021 – The Knowledge uitzendbureau heeft vanaf vandaag een nieuwe naam: Logistique. The Knowledge bestaat sinds 1991 uit een uitzendbureau en opleidingscentrum. Maar vanaf nu zal het uitzendbureau verdergaan onder de naam Logistique, terwijl de opleidingstak gewoon blijft bestaan onder de naam The Knowledge.

Met de nieuwe naam, Logistique, willen we zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf en hiermee meer naamsbekendheid genereren. De naam Logistique spreekt onze doelgroep direct aan en vertelt direct wat wij doen, hiermee sluit het beter aan bij de ambities van onze organisatie. Daarnaast communiceren we met de naam duidelijker naar klanten wie we zijn en wat we doen, namelijk uitzenden en detacheren in de volle breedte in de logistiek. De naamswijziging wordt ondersteund door een nieuw logo, een andere huisstijl en een nieuwe website.

Logistique staat voor kwaliteit, behulpzaamheid, persoonlijke benadering en kennis. Deze kernwaarden behouden we. Het enige onderscheid is dat we bedrijven en flexkrachten nog gerichter kunnen helpen met het vinden van kwalitatief personeel en het zoeken naar een leuke baan. Voor bedrijven hebben we een groot aanbod van goede kandidaten dat steeds verder groeit doordat we actief werven en selecteren en goede mensen aan ons binden door een detacheringscontract. Daarnaast kunnen flexkrachten bij Logistique kiezen uit een breed scala aan logistieke functies bij verschillende toonaangevende bedrijven.