Commercieel manager

 • Den Bosch, Tilburg & Roosendaal
 • Minimaal 32 uur per week
 • €3.600,- en €5.400,

Als commercieel manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw regio’s. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor commercieel succes en anderzijds verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van jouw accountmanagers. Deze twee verantwoordelijkheden gaan hand in hand. In deze rol ben jij actief bezig met de ontwikkeling van accountmanager, jouw team. Ter gelijker tijd draag jij bij en stuur jij op het creëren van groei in werkenden en op duurzame relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers.  

Wat ga je nu echt doen als Commercieel Manager?

Bij Logistique ben je verantwoordelijk voor meerdere regio’s. In iedere regio hebben wij een kantoor waar 2 of meerdere accountmanagers werkzaam zijn. Jij bent verantwoordelijk voor enerzijds de ontwikkeling en groei van jouw accountmanagers en anderzijds de commerciële ontwikkeling van deze regio’s.  

Hoe je dat precies gaat doen? Dat is dus aan jou als Commercieel Manager. Een dag kan er als volgt uit zien. Jij start de dag online met jouw team. Je deelt succes en tegenslagen met elkaar om zo elkaar te kunnen helpen en te leren. Logistique vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk dus dit moment wordt ook zeker gebruikt om even bij te praten. Je hebt gekozen om vandaag op één locatie te verblijven. Je hebt na deze online start een ontwikkelgesprek met jouw accountmanager. Je kijkt kort met haar naar de commerciële resultaten, maar het gesprek gaat met name over de persoonlijke ambitie van jouw accountmanager. Dat is uiteraard erg leuk, want jij vindt persoonlijke groei belangrijk.  

Na het gesprek duik je in de laptop. De cijfers van afgelopen week zijn binnen dus je bent nieuwsgierig hoe de resultaten zijn. Je kijkt naar de verschillen in de teams en zet alvast wat vervolgacties in je agenda voor de volgende dag. Dan ben je namelijk op het andere kantoor en dan wil je dat graag bespreken.   

Lunchtijd met je collega’s, lekker! Na de lunch ga je samen met jouw accountmanager mee naar een opdrachtgever. Er zijn hier 4 logistieke toppers werkzaam namens Logistique en jij vindt het zelf ook erg belangrijk om een relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Daarnaast kan je mooi kijken hoe jouw accountmanager dit gesprek doet, twee vliegen in 1 klap. Het gesprek gaat goed en de opdrachtgever is tevreden. De opdrachtgever was ook blij verrast dat hij proactief op de hoogte gebracht werd van de laatste wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.  

Terug op kantoor duik je weer in de laptop. Je was begonnen met het uitwerken van een plannetje voor een van je regio’s om meer kandidaten aan te trekken. Morgen heb je daar teamoverleg en dan wil je dit graag met je accountmanagers bespreken. Aan het einde van de dag werk je nog wat mailtjes weg en ga je met een voldaan gevoel naar huis.  

Wat wij bieden

Jij bepaalt jouw eigen ontwikkeling. Logistique faciliteert in diverse opleidingen op het gebied van wet- en regelgeving, sales, HR en management. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk dus ook andere opleidingen, passend bij jouw wensen, behoren tot de mogelijkheden. Als Logistique groeit, groei jij met ons mee! Wij zorgen ervoor dat jij succesvoller wordt! Als commercieel manager en als mens. Jij kan bij ons de echte expert worden en daarmee een senior in je vak! Naast deze ontwikkelmogelijkheden kan je bij ons rekenen op: 

 • Maandsalaris tussen de 3.600,- en 5.400,- (op basis van jouw ervaring);  
 • 25 vakantiedagen per jaar;  
 • Een laptop en telefoon van de zaak; 
 • Een leaseauto; 
 • Opleidingen en trainingen; 
 • Mogelijkheid tot doorgroei; 
 • Een informele werksfeer waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaat;  
 • Een mooie pensioenregeling; 
 • Jij bepaalt met je collega’s, dat maakt dat geen één dag hetzelfde is; 

Waar jij werkt

Logistique is op dit moment gevestigd in Den Bosch, Tilburg en Roosendaal. Op korte termijn gaat de 4e locatie open en geheel volgens onze ambitie volgen er nog meer locaties. Jij bent als commercieel manager verantwoordelijk voor meerdere van deze gebieden. Mogelijk kan jij de volgende locatie van ons openen? Wij zouden het geweldig vinden om met jou door te groeien. Successen delen en vieren we met elkaar. Regelmatig komen we met alle medewerkers bij elkaar en staan we stil bij onze successen. Jij wordt de kartrekker en mag dus mede de koers bepalen!  

Ben jij het?

Jij bent pro-actief en gaat direct aan de slag! Het liefst heb jij veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën bij het uitvoeren van je werk.  Je hebt leidinggevende ervaring en krijgt er een kick van om te groeien. Persoonlijke groei, groei bij jou mensen en daarmee groei van Logistique 

Enthousiast geworden?  

Ben jij de commercieel manager die samen met ons aan de slag gaat? Neem dan contact op met Ronald Boudewijn op 06-83 64 25 53 of stuur een mail naar r.boudewijn@logistique.nl en wij nemen contact op met jou! 

 

 • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Tip: Solliciteer nu in 1 minuut online en je krijgt vaak dezelfde dag al reactie
Image

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Enthousiast geworden? Dan help ik je graag verder. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Ronald Boudewijn

Businessmanager