Accountmanager Tilburg

 • Tilburg
 • Minimaal 32 uur per week
 • Marktconform salaris

Ben jij een ervaren Accountmanager, Recruiter of Intercedent met een flinke dosis commerciële drive en op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Bij Logistique hebben wij de perfecte baan voor jou! Word Accountmanager bij Logistique in Tilburg en breng de beste logistieke professionals samen!

Bij Logistique bieden wij jou de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen plan te maken en uit te voeren. Je hebt alle ruimte om jezelf te bewijzen en te laten zien wat jij in huis hebt. Zo bepaal jij zelf hoe jij de markt gaat aanvliegen en wie er klaar is voor de volgende stap. In deze functie heb jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om persoonlijke aandacht te geven en maatwerk te leveren. Dit alles maakt dat geen werkdag bij Logistique hetzelfde is.

Wat ga je nu echt doen als Accountmanager?

Bij Logistique ben jij de spil in het werven en bemiddelen van toppers in de logistiek en bouw je waardevolle relaties op met klanten en kandidaten. Naast het vinden van geschikte kandidaten is het onderhouden van goede relaties met zowel klanten als kandidaten een essentieel onderdeel van jouw functie. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een langdurige relatie opbouwt met een klant in de logistieke sector. Je begrijpt hun behoeften en uitdagingen en weet hierop in te spelen door hen regelmatig hooggekwalificeerde kandidaten voor te stellen. Door jouw uitstekende service en betrokkenheid weet je het vertrouwen van de klant te winnen en bouw je een duurzame samenwerking op.

Wat bieden wij jou

Als Accountmanager bij Logistique krijg je de kans om je passie voor de logistiek te combineren met het vinden van de juiste mensen voor de juiste functies. Je kunt een waardevolle bijdrage leveren aan zowel de carrières van kandidaten als het succes van bedrijven in de logistieke sector. Als Accountmanager speel jij een essentiële rol in het begrijpen en voldoen aan de behoeften van klanten en kandidaten. Je bent voortdurend alert op signalen in de markt en gebruikt deze inzichten om kansen te identificeren en daarop in te spelen. Je begeleidt en ondersteunt kandidaten, waardoor je niet alleen bijdraagt aan hun professionele ontwikkeling, maar ook aan hun werkgeluk. Het tevreden houden van zowel klanten als vakkrachten staat centraal in jouw werk. Dit vereist het actief benaderen van nieuwe kandidaten en het uitvoeren van zowel koude als warme acquisitie. Door nauw samen te werken met collega's blijf je op de hoogte van marktontwikkelingen en ben je altijd op de hoogte van nieuwe mogelijkheden om succesvolle deals te sluiten.

Maar dat is nog niet alles! Bij Logistique krijg jij ook alle steun die jij nodig hebt om succesvol te zijn als Accountmanager. Wij helpen jou om verder te groeien, zowel in jouw rol als binnen onze organisatie. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen en jouw SEU-diploma te behalen.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijk salaris van €2400 tot €3600 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een leaseauto;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 6,5 ATV dagen per jaar;
 • Opleidingen en trainingen;
 • Mogelijkheid tot doorgroei;
 • Een mooie pensioenregeling;
 • Op vrijdagmiddag lunchen wij op kosten van Logistique!

Waar jij werkt

Bereid je voor op een spannend avontuur met Britt en Patricia, waarbij jullie de markt gaan veroveren en geleidelijk aan groeien in jullie gebied. Het team waarin je als Accountmanager komt te werken, barst van de energie en is vastbesloten om samen successen te behalen. En geloof me, Britt en Patricia weten hoe ze successen moeten vieren na een dag vol inzet. Een nieuwe plaatsing gerealiseerd? De volgende dag wacht er een verrukkelijk gebakje op je! Het verbinden van nieuwe kandidaten en klanten is een cruciale succesfactor die we samen zullen omarmen. Maar dat is nog niet alles! Naast je geweldige collega's Britt en Patricia, krijg je ook de kans om nauw samen te werken met andere enthousiaste teamleden op onze verschillende kantoren. Je stapt binnen in een team vol gedrevenheid, waar collega's altijd klaarstaan om elkaar dat extra duwtje in de rug te geven. Klaar om de wereld te veroveren met een glimlach? Sluit je bij ons aan en laten we samen voor gouden successen gaan!

Ben jij het?

Jij bent een gedreven en energieke professional die direct actie onderneemt! Je verlangt naar vrijheid en de mogelijkheid om je eigen ideeën en inzichten toe te passen in je werk. Met je ervaring in salesrollen zoals Accountmanager, Recruiter of Intercedent, ben je gepassioneerd om Logistique te helpen groeien. We zijn op zoek naar iemand met bewezen succes als Accountmanager, Recruiter of Intercedent, en een sterke commerciële drive. Met jouw ervaring ben je een betrouwbare partner voor klanten en collega's, en gedij je goed bij ambitieuze doelen. Door een uitstekende balans te vinden tussen persoonlijk contact met klanten en kandidaten, en het vergroten van ons marktaandeel, weet je succes te behalen.

Is je interesse gewekt?

Als jij enthousiast bent geworden over Logistique als bedrijf en deze vacature dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Magda Kozlik via telefoonnummer 06-21554803 of door direct te solliciteren met je CV en persoonlijke motivatie naar m.kozlik@logistique.nl.

 • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Tip: Solliciteer nu in 1 minuut online en je krijgt vaak dezelfde dag al reactie
Image

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Dan help ik je graag verder. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Magda Kozlik

Regiomanager