Accountmanager Terneuzen

 • Terneuzen
 • Minimaal 32 uur per week
 • 2300 tot 3700

Accountmanager krijg jij energie van het contact met je klanten en medewerkers. Met hen schakel je de hele dag door over vele diverse zaken. Het kantoor in Terneuzen is onze nieuwste vestiging die we graag deze zomer willen gaan openen! Lijkt het jou gaaf om dit te gaan doen met een vliegende start? Dan hebben wij de plek voor jou!

Hoe je het precies gaat doen? Dat is dus aan jou als accountmanager! Een vliegende start is er, dus werkende medewerkers zijn er al. Aan jou om het uit te gaan breiden. Een dag als accountmanager zou er als volgt uit kunnen zien;

Wat ga je nu echt doen als Accountmanager?

Je start de dag online met je collega’s. Je deelt successen en tegenslagen om zo elkaar te kunnen helpen en van elkaar te leren. Jij besluit om vandaag aan de slag te gaan met de sollicitanten. Tussen alle sollicitaties vind je direct een paar logistieke toppers. Jij belt die direct op. Tijdens het telefoongesprek screen je de kandidaat, maar probeer je ook een leuk gesprek te hebben. Want jij snapt dat ook jij in deze arbeidsmarkt je best moet doen. Tof, je hebt direct een paar kandidaten voor een persoonlijk gesprek op onze vestiging kunnen uitnodigen. Je hebt ook al bedrijven en banen in je hoofd waar de kandidaten blij van worden. Na twee uur achter je laptop en aan de telefoon heb je zin om iets anders te doen. Je ben tenslotte geen accountmanager geworden om de hele dag naar dat beeldscherm te staren. Je besluit dan ook om de rest van de ochtend te gebruiken om op bezoek te gaan bij Jari. Hij werkt inmiddels alweer een week voor je en jij bent benieuwd hoe hij en de opdrachtgever het vinden gaan.

Bij terugkomst op kantoor eerst tijd voor pauze, lunchen! Daarna schrijf je direct een vacature. De klant, waar je zojuist was, is erg enthousiast en heeft je gevraagd of je nog een Jari voor hem kan vinden. Gaaf, dat smaakt naar meer! Gezien de geplande gesprekken met logistieke toppers besluit je om alvast potentiële klanten te gaan benaderen. Je benadert 20 bedrijven waar de kandidaten zouden kunnen passen en bij 3 bedrijven mag je langskomen. De rest van de dag gebruik je om de afspraken te bevestigen en nog wat mails weg te werken. Na een korte afsluiting met je collega’s ga je voldaan naar huis.

Wat wij bieden

Jij bepaalt jouw eigen ontwikkeling. Logistique faciliteert in diverse opleidingen op het gebied van wet- en regelgeving, sales en HR. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk dus ook andere opleidingen, passend bij jouw wensen, behoren tot de mogelijkheden. Als Logistique groeit, groei jij met ons mee! Wij zorgen ervoor dat jij succesvoller wordt! Als accountmanager en als mens. Jij kan bij ons de echte expert worden en daarmee een senior in je vak! Daarnaast kan je bij Logistique doorgroeien naar een leidinggevende functie. Naast deze ontwikkelmogelijkheden kan je bij ons rekenen op:

 • Maandsalaris tussen de €2300 en €3700 (op basis van jouw ervaring);
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 6,5 ATV dagen per jaar;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een leaseauto;
 • Opleidingen en trainingen;
 • Mogelijkheid tot doorgroei;
 • Een informele werksfeer waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaat;
 • Een mooie pensioenregeling;
 • Jij bepaalt met je collega’s, dat maakt dat geen één dag hetzelfde is;
 • Bij Logistique lever je als accountmanager een directe bijdrage aan het levensgeluk van onze kandidaten en succes van logistieke bedrijven;

Waar jij werkt

Terneuzen is onze nieuwe locatie! Wij zouden het geweldig vinden om met jou een team te gaan formeren om van deze locatie een groot succes te maken. Successen delen en vieren we met elkaar! Regelmatig komen we

met alle accountmanagers bij elkaar en staan we stil bij onze successen. Je werkt nauw samen met andere collega’s van de andere locaties en samen laten we Logistique verder groeien! Jij wordt de kartrekker van Terneuzen en mag dus mede de koers bepalen!

Wie zijn wij?

Wij zijn dé uitzender voor de logistiek. Al sinds 1991 vinden wij de juiste match tussen kandidaat en werkgever. We staan voor kwaliteit, behulpzaamheid, persoonlijke benadering en professionele kennis. Wij hebben groei ambitie, groei jij met ons mee?

Ben jij het?

Jij bent pro-actief en gaat direct aan de slag! Het liefst heb jij veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën bij het uitvoeren van je werk. Je hebt ervaring in een salesfunctie als Intercedent, Recruiter of accountmanager. Jij krijgt er namelijk een kick van om deze nieuwe locatie in dit nieuwe gebied voor Logistique te laten groeien.

Enthousiast geworden?

Ben jij de accountmanager die samen met ons aan de slag gaat in Terneuzen? Neem dan contact op met Ronald Boudewijn op 06-83 64 25 53 of stuur een mail naar r.boudewijn@logistique.nl en wij nemen contact op met jou!

 • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Tip: Solliciteer nu in 1 minuut online en je krijgt vaak dezelfde dag al reactie
Image

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Dan help ik je graag verder. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Ronald Boudewijn 

Business Manager