Accountmanager Roosendaal

  • Roosendaal
  • Minimaal 32 uur per week
  • 2700 tot 3200

Als accountmanager krijg jij bij Logistique veel vrijheid. En jij geniet van deze verantwoordelijkheid en pakt deze vrijheid. Vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om met collega’s samen succesvol te zijn, geheel via jullie eigen werkwijze! Geen één dag als accountmanager bij Logistique is hetzelfde. Jij bepaalt als accountmanager namelijk zelf iedere dag wat nodig is om te zorgen voor groei. Jouw persoonlijke groei, groei van onze klanten en van onze medewerkers en daarmee groei van Logistique.

Maar wat ga je nu echt doen als Accountmanager?

Samen met je collega’s maak jij de keus! Gaat de focus op het zoeken van nieuwe kandidaten? Of ga je juist op zoek naar nieuwe klanten? Bellen, mailen of stap je liever de auto in? Of is het slimmer om juist de bestaande medewerkers te bezoeken? Want als zij blij zijn, blijven ze voor je werken. Jij ziet het in ieder geval als een kunst om te netwerken en daarmee nieuwe medewerkers en klanten te vinden en bestaande relaties tevreden te houden. Voor onze logistieke klanten ben jij de persoon waar ze aan denken bij alle HR vragen, waaronder de vraag naar personeel!

Als accountmanager met enkele jaren ervaring snap jij dat mensen zaken doen met mensen! Tegelijkertijd begrijp je dat de administratie, waaronder de verloning en facturatie, ook op orde moet zijn om iedereen blij en tevreden te houden. Jij ziet het als een feestje om daarin samen met je collega de juiste balans te vinden. Iedere werkdag weer!

Wat mag jij van ons verwachten?

Vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen is waar wij voor staan en wat wij je bieden. Genoeg kansen om Logistique en daarmee ook jezelf als accountmanager verder op de kaart te zetten. Naast de leukste collega’s en een uitdagende baan krijg jij ook:

- Een maandsalaris tussen de €2700 en €3200 (o.b.v. kennis en ervaring);
- 25 vakantiedagen per jaar;
- 6.5 ATV dagen per jaar;
- Uiteraard een telefoon, laptop en een mooie auto van de zaak;
- Groeien wij, dan groei jij met ons mee! Er liggen veel kansen en wij hebben ambitie;
- Iedere vrijdag een lekkere lunch, verzorgd door Logistique, met je collega’s;
- Uiteraard ondersteunen we je met de juiste trainingen en opleidingen;
- Je komt te werken met 2 leuke collega’s die samen met jou aan de slag gaan om van Logistique een succes te maken;
- Geregeld leuke team uitjes en borrels met heel Logistique;

Wie zijn wij?

Wij zijn dé uitzender voor de logistiek. Al sinds 1991 vinden wij de juiste match tussen kandidaat en werkgever. We staan voor kwaliteit, behulpzaamheid, persoonlijke benadering en professionele kennis. Bedrijven bieden we een groot aanbod van kwalitatieve kandidaten dat steeds verder groeit doordat we actief detacheren, werven en selecteren. Flexkrachten kiezen voor Logistique omdat wij samenwerken met verschillende toonaangevende klanten die leuke functies te bieden hebben. Het stopt natuurlijk niet zomaar wanneer we een match gevonden hebben. Van begin tot eind van het uitzendtraject blijven wij in contact met flexkracht én opdrachtgever. Zo zorgen we meteen voor een oplossing bij vragen of eventuele problemen.

Waar ga jij werken?

De vestiging waar jij aan de slag gaat is gevestigd in het centrum (naast het station) van Roosendaal. Samen met je collega’s Cedric en Liesbeth ga je vanuit het kantoor in Roosendaal aan het werk om Logistique onder de aandacht te brengen en op de kaart te zetten! Jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid dragen bij aan een nog sterker team die samen het streven hebben om succesvol te zijn en Logistique te laten groeien! In een team waar een fijne werksfeer heerst en dat een flinke dosis ambitie heeft, ga je iedere dag met plezier aan het werk en sluit je de dag gezamenlijk met een voldaan gevoel af! Want hoe gaaf is het om iedere dag met fijne collega’s te werken en samen te bouwen aan een succesvolle carrière!

Ben jij het?

Je hebt enige of meerdere jaren ervaring als accountmanager, recruiter, intercedent of in een soortgelijke functie en hebt de ambitie om er samen met ons een groot succes van te maken.  Verder hebben we er dankzij jouw kennis en ervaring een goede sparringpartner bij en kunnen we van elkaar leren. Ook kan je goed werken in teamverband en vind jij het geen probleem om met doelstellingen te werken. Kortom samen klaren wij de klus!

Is je interesse gewekt?

Als jij enthousiast bent geworden over Logistique als bedrijf en deze vacature dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Ronald Boudewijn via telefoonnummer 06-83642553 of door direct te solliciteren met je CV en persoonlijke motivatie naar r.boudewijn@logistique.nll.maasmans@logistique.nl.

  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Tip: Solliciteer nu in 1 minuut online en je krijgt vaak dezelfde dag al reactie
Image

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Dan help ik je graag verder. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Ronald Boudewijn