Accountmanager
Den Bosch

 • Den Bosch
 • Minimaal 32 uur per week
 • €2100 tot €3700

Accountmanager, krijg jij energie van het leggen en onderhouden van contacten? Ben jij op zoek naar een baan met meer vrijheid? Een baan waarin successen gevierd en beloond worden? Logistique groeit, groei jij met ons mee?

Wat ga je doen als Accountmanager?

Hoe je het precies gaat doen? Dat is dus aan jou! Een werkdag als accountmanager zou er zo uit kunnen zien: Samen met je collega’s start je onder het genot van een kop koffie of thee de dag. Een moment om de taken te verdelen, maar ook om bij te kletsen over hoe het weekend was. In overleg besluit jij om vandaag aan de slag te gaan met de sollicitanten. Tussen alle sollicitaties vind je direct een paar logistieke toppers. Jij belt die direct op. Tijdens het telefoongesprek screen je de kandidaat, maar probeer je ook een leuk gesprek te hebben. Want jij snapt dat ook jij in deze arbeidsmarkt je best moet doen. Tof, je hebt direct een paar kandidaten voor een persoonlijk gesprek op onze vestiging kunnen uitnodigen. Je hebt ook al bedrijven en banen in je hoofd waar deze kandidaten blij van worden. Na twee uur achter je laptop en aan de telefoon gezeten te hebben, heb je zin om iets anders te doen. Je ben tenslotte geen accountmanager geworden om de hele dag naar dat beeldscherm te staren. Je besluit dan ook om de rest van de ochtend te gebruiken om op bezoek te gaan bij Jakob. Hij werkt inmiddels alweer een week voor je en jij bent benieuwd hoe hij en de opdrachtgever de samenwerking ervaren.

Bij terugkomst op kantoor lunch je gezellig met je collega’s. Daarna schrijf je direct een vacature. De klant, waar je zojuist was, is erg enthousiast en heeft je gevraagd of je nog een Jakob voor hem kan vinden. Gaaf, dat smaakt naar meer! Gezien de geplande gesprekken met logistieke toppers besluit je om alvast potentiële klanten te gaan benaderen. Je benadert 20 bedrijven waar de kandidaten kunnen passen en bij 3 bedrijven mag je langskomen. De rest van de dag gebruik je om de afspraken te bevestigen en nog wat mails weg te werken. Na een korte afsluiting met je collega’s ga jij met energie naar huis.

Wat wij bieden

Jij bepaalt jouw eigen ontwikkeling. Logistique faciliteert in diverse opleidingen op het gebied van wet- en regelgeving, sales en HR. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus ook andere opleidingen, passend bij jouw wensen, behoren tot de mogelijkheden. Als Logistique groeit, groei jij met ons mee! Wij zorgen ervoor dat jij succesvoller wordt! Als accountmanager en als mens. Jij kan bij ons de echte expert worden en daarmee een senior in je vak! Wij groeien en zijn van plan om meerdere vestigingen te openen. Bij Logistique kan jij daarom volop mee groeien! Naast deze ontwikkelmogelijkheden kan je bij ons rekenen op:

 • Maandsalaris tussen de €2100 en €3700 (op basis van jouw ervaring);
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een leaseauto;
 • Opleidingen en trainingen;
 • Mogelijkheid tot doorgroei;
 • Een informele werksfeer waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaat;
 • Een mooie pensioenregeling;
 • Jij bepaalt met je collega’s, dat maakt dat geen één dag hetzelfde is;
 • Bij Logistique lever je als accountmanager een directe bijdrage aan het levensgeluk van onze kandidaten en succes van logistieke bedrijven.

Waar jij werkt

Samen met jouw collega Jiliany, maak jij van ons kantoor in Den Bosch een succes. Nieuwe plaatsing gerealiseerd? De dag erna een taartje! Nieuwe kandidaten en klanten aan elkaar koppelen is een belangrijk succesfactor. Naast Jiliany werk je nauw samen met de collega’s op onze andere kantoren en kan je ook op die kantoren terecht om te werken.

Ben jij het?

Jij bent pro-actief en gaat direct aan de slag! Het liefst heb jij veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën bij het uitvoeren van je werk. Je hebt ervaring in een salesfunctie als Intercedent, Recruiter of Accountmanager. Jij krijgt er namelijk een kick van om deze locatie voor Logistique te laten groeien.

 • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Tip: Solliciteer nu in 1 minuut online en je krijgt vaak dezelfde dag al reactie
Image

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Enthousiast geworden? Dan help ik je graag verder. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Ronald Boudewijn

Businessmanager