Vacature

Magazijnmedewerker

Culemborg

1.733,- tot € 2.320,- bruto per maand

Opleidingsmogelijkheden

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van goederen. Je wordt ingezet op de afdeling Verzameling. Hier worden alle producten verzameld, die verspreid worden aan de winkels. Dat betekent dat je dagelijks met meer dan 1.000 verschillende producten te maken krijgt.

Jouw taak is om met een EPT (elektrische pallet truck) de orders per winkel te verzamelen, middels een picklijst. Per dag kan het voorkomen dat je op verschillende afdelingen wordt ingezet om de producten te verzamelen. Zo ook in de koelcel, waar groenten en vleeswaren liggen opgeslagen.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat houden je werkzaamheden in?

  • Voorbereiden, verzamelen en samenstellen van orders
  • Verzendklaar maken van goederen
  • Orderpicken met een EPT en headset
Image
Image

Wat verwachten we van jou?

  • Je oog hebt voor netheid, veiligheid en ordelijk werken en je zorgt deze regels en voorschriften na te leven
  • Goede fysieke conditie
  • Een flexibele instelling, want geen dag is hetzelfde
Ja, ik heb interesse

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 9,96 tot € 13,33 bruto per uur
  • Een leuke prestatiebonus
  • Direct een contract bij Aldi (7 maanden met insteek op vast contract)
  • Veel ontwikkel en opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van je heftruckcertificaat, medewerker logistiek, teamleider logistiek en je vrachtwagen rijbewijs op kosten van Aldi
Image

Over Logistique

Al sinds 1991 vinden wij de juiste match tussen kandidaat en werkgever. We staan voor kwaliteit, behulpzaamheid, persoonlijke benadering en professionele kennis.

Bedrijven bieden we een groot aanbod van kwalitatieve kandidaten dat steeds verder groeit doordat we actief detacheren, werven en selecteren. Flexkrachten kiezen voor Logistique omdat wij samenwerken met verschillende toonaangevende klanten die leuke functies te bieden hebben.

Het stopt natuurlijk niet zomaar wanneer we een match gevonden hebben. Van begin tot eind van het uitzendtraject blijven wij in contact met flexkracht én opdrachtgever. Zo zorgen we meteen voor een oplossing bij vragen of eventuele problemen.

 

Heb je interesse of wil je meer weten? We leren je graag kennen!
Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Ik heb interesse
Image

Logistique verzorgt de werving & selectie betreffende deze functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pleunie van der Weide. 

Tel.: 013 535 84 76
Mail: p.vdweide@logistique.nl